Na ontvangst van uw aanvraag start onze voorbereiding: wat moet er gebeuren en hoe? We bespreken uw wensen en verwachtingen, analyseren de geografische ligging, bepalen de optimale vliegmethode,...

In functie van de opdracht doen we dit met het vliegtuig of een drone. Drones zijn in vlieghoogte beperkt tot een paar tientallen meters. Met het vliegtuig daarentegen kunnen we, als het moet, kilometers hoog. Ook de lokale indeling van het luchtruim, bebouwde kom, mensenmassa's,... kunnnen het gebruik van drones verbieden. Daarnaast is ook het perspectief verschillend. Vandaar dat we spreken over hoogtefotografie met drones en luchtfotografie met het vliegtuig.

Van zodra zich gunstige (weers-) condities voordoen, gaat Aeropix de lucht in: bemand of onbemand. Hierbij maken we meerdere opnames vanuit diverse perspectieven.

Na de fotomissie selecteren we de beste opnames, deze worden vervolgens nabewerkt om zo een kwaliteitsvol eindresultaat te bekomen.

Naast standaard fotobewerking kan Aeropix in uw opnames afzonderlijke elementen wijzigen, verwijderen of integreren. Dergelijke beeldmanipulatie creëert bijvoorbeeld extra opportuniteiten voor projectontwikkeling.

Aeropix levert uw digitale luchtfoto's, indien gewenst, af op een gepersonaliseerde CD-ROM of U kan de opnames downloaden via Dropbox. Bovendien zorgen wij voor een gratis back-up.

Daarnaast beschikt Aeropix over een ruime database digitale luchtfoto's. Onze database wordt voortdurend aangevuld met nieuwe beelden. Benieuwd om uw regio te ontdekken vanuit de lucht? Neem dan zeker een kijkje!

Aeropix biedt U eveneens de mogelijkheid de luchtfoto's af te drukken op poster, canvas, reclamepanelen, relatiegeschenken, postzegels,... Aarzel niet om ons te contacteren naar de verschillende mogelijkheden!