Aeropix bestaat uit een dynamisch en professioneel team gepassioneerd door luchtvaart, fotografie en technologie. De ideale mix voor hedendaagse luchtfotografie! Ons team streeft naar de perfecte luchtbeelden voor iedere klant. Elke keer opnieuw. Dit zijn onze troeven:

 

Professioneel:

Voor iedere opdracht gaan wij uiterst professioneel te werk. Zowel de piloot als fotograaf beschikken over een jarenlange ervaring met bemande en onbemande luchtvaarttuigen. Beiden bezitten een Europese vergunning van lijnpiloot en een Belgisch attest van afstandspiloot of RPAS/drone-bestuurder. Onze fotograaf heeft reeds tientallen fotovluchten uitgevoerd voor diverse klanten. In combinatie met degelijk materiaal staat dit garant voor professionele luchtfotografie.

 

 

Ervaren:

Wij zijn actief sinds begin 2010. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de sector van de luchtfotografie.

 

Gepersonaliseerd:

Aeropix bespreekt vooraf uw wensen (tijdstip, inhoud, doel, budget,...) zodat de luchtopnames steeds voldoen aan uw verwachtingen.

 

Betaalbaar:

Voor het maken van uw luchtbeelden zetten wij in plaats van een dure helikopter, afhankelijk van de opdracht, een vliegtuig of drone in. Dit leidt tot een gunstige operationele kost en dus lagere eindprijs voor de klant.